Anderlecht heeft Lierse makkelijk op de knieën gekregen. Voor eigen volk spreidde de leider een rustig meesterschap tentoon en won met 6-0. Anderlecht, dat de terugkeer van Lucas Biglia in de basis vierde, hoefde geen hoog tempo te hanteren om Lierse opzij te schuiven. Na vier minuten kopte Juhasz al raak. Hij troefde Van Hemert af in de lucht en kon hard binnenkoppen. Lierse kon weinig anders dan achter de bal aan lopen. Kansen creëren was er niet bij. Net voor de rust prikte Lukaku een teruggebotste vrijschop van Boussoufa in het lege doel.Na een penaltyfout van Vandooren op Gillet gaf Wasilewski Lierse vanaf de stip de genadeklap. De penalty was niet goed getrapt, maar Kawashima was de andere hoek ingedoken.Lierse slaagde er maar niet in om voor Proto op te duiken en zo kon Anderlecht zijn zin doen. Tien minuten na de strafschopgoal snoepte Boussoufa Vandooren de bal af en legde de 4-0 in het mandje.Nog was de kelk niet leeg voor Lierse. In de slotfase werd het nog 6-0. Eerst scoorde de ingevallen Argentijn Chavarria en wat later gleed Boussoufa zijn tweede van de avond binnen.Na de 7-0 op Standard is dit een tweede ferme opdoffer voor trainer Eric Van Meir.